Σαρρής: “Βρισκόμαστε άξια στην κορυφή”

Ο Γιώργος Σαρρής φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε για την επικράτηση του Εργοτέλη επί του Παναιτωλικού και το “κλειδί” της νίκης, τον Σίνισα Γκόγκιτς, το ενδεχόμενο μεταγραφής του και πολλά ακόμα.

Ο νεαρός στόπερ του Εργοτέλη μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ανατροπή και πέναλτι” με τον Νίκο Μαρκάκη έπλεξε το εγκώμιο του Σίνισα Γκόγκιτς, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού ενώ αναφερόμενος στα σενάρια μεταγραφής του τόνισε πως είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για το αν ντέρμπι με τον Παναιτωλικό ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας για την ομάδα…

Δεν θα ελεγα ξεχωριστό. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους από την αρχή της χρονιάς και κοιτάμε να είμαστε μέσα σε αυτούς.

Για την ιδιαιτερότητα που είχε το χθεσινό παιχνίδι λόγω της παρουσίας του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Παναιτωλικού και αν έγινε κάποια ειδική προετοιμασία λόγω και του ότι ο Εργοτέλης προερχόταν από ήττα…

Όχι, δεν υπήρχε ιδιαίτερη προετοιμασία. Κάναμε ότι κάθε εβδομάδα. Δείξαμε πως είμαστε άξια στην κορυφη. Το παιχνίδι το βλέπαμε όπως όλα τα παιχνίδια. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου θέλαμε να επιστρέψουμε στη νίκη. Το μυαλό μας ήταν μόνο στο παιχνίδι και όχι στο ποιος ήταν στον πάγκο της αντίπαλη ομάδας. Εμείς αυτό που κοιτάμε να κάνουμε είναι απλά να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν το είχα στο μυαλό μου ότι θα έχω απέναντι τον κ. Καραγεωργίου, πιθανόν κάποιοι άλλοι να ήθελαν απλά να δείξουν κάτι. Όταν ήταν ο κ. Νίκος προπονητής κάποιοι δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανό να ήθελαν να δείξουν πως αδικήθηκαν.

Για το αν η νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ήρθε όπως φάνηκε εύκολα…

Δεν μπορείς να πεις πως έρχεται μια νίκη εύκολα, αυτό που μπορείς να πεις είναι πως γίνεται να την κάνεις εύκολη. Χθες δώσαμε το 100%  και τελικά αν και νικήσαμε 2-1 έπρεπε να πετυχουμε κάποιο ακόμα γκολ για να κλειδώναμε τη νίκη.

Για τα στοιχεία της νίκης…

Λίγο απ’ όλα. Τακτική, πάθος, γενικά τα στοιχεία που κρίνουν ένα αγώνα.. Τι θετικό για εμάς είναι πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες από τα στημένα που προήλθαν και τα γκολ, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. 

Για την επιστροφή του Εργοτέλη στην κορυφή έστω και σε ισοβαθμία…

Πιστεύω οι ανακατατάξεις δεν στην βαθμολογία θα έρχονται και στην συνέχεια. Όλες οι  ομάδες είναι κοντά όμως νομίζω πως θα αρχίσει να ανοίγει η ψαλίδα κάπως με 5-6 ομάδες. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας σε κάθε ματς  και να παίρνουμε τη νίκη, δεν κοιτάμε να κλέψουμε κάτι.

Για το αν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League μπορεί ο Eργοτέλης ως το τέλος να παραμείνει στις πρώτες θέσεις…

Έχουμε την στόφα, την ποιότητα και το πάθος που χρειάζεται για κάτι τέτοιο. Υπάρχει και η εμπειρία στους μεγαλύτερους που μας βοηθάνε πολύ και θεωρώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα…

Το κλίμα ήταν, ειναι και θα συνεχίσει να είναι καλό. Το οικονομικό σε επηρεάζει αλλά κοιτάμε να μην το σκεφτόμαστε. Δεν είναι και τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Το δείξαμε και με τα Γιαννιτσά. Δείχνει η βαθμολογία και η απόδοση μας κάτι τέτοιο.

Για τον ρόλο του Γκόγκιτς…

Πρώτα απ’ ολα είναι πολύ καλός άνθρωπος. Βοηθάει πολύ και δεν είναι το στυλ του αυτορχικού. Κάνουμε και την πλάκα μας στις προπονήσεις αλλά ξέρουμε πως είναι προπονητής μας και τον σεβόμαστε. Ηταν και ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής.  Είναι σημαντικό ένας προπονητής να σου βγάζει το 100%. Σου περνάει αυτό που πρέπει να περνάει ένας προπονητής σε έναν ποδοσφαιριστή.

Για τους προσωπικούς του στόχος και αν έχει στο μυαλό του κάποια μεταγραφή από την στιγμή που ακούστηκε και το όνομα του από ομάδες της superleague…

Το μόνο που πρέπει να κάνoυμε σαν ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είναι να κοιτάμε το συμφέρον του Εργοτέλη. Δεν κοιτάω κάτι την συγκεκριμένη στιγμή. Το καλύτερο για ένα παίκτη είναι μέσα από την ομάδα να κοιτάει να αναδεικνύεται και εγώ κοιτάω τον Εργοτέλη. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

Κλείνοντας ο Γιώργος Σαρρής έστειλε και ένα μήνυμα στους φίλους του Εργοτέλη λέγοντας:

Το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι πως τους θέλουμε δίπλα μας, χρειαζόμαστε την συμπρασταση τους. Δειχνουμε πως μπορουμε να ανεβάσουμε την ομάδα και θέλουμε να είναι κοντά μας κάθε εβδομάδα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook