Πάει για το μεγάλο μπαμ ο Εργοτέλης με τον Βερπακόφσκις!

Ο Εργοτέλης απέκτησε ασφαλιστική ενημερότητα – όπως είχε προαναγγείλει χθες το athleticradio.gr – και “φουλάρει” για να κάνει το μπαμ με την επιστροφή του Λετονού επιθετικού αλλά και την απόκτηση του Ηλία Κώτσιου.

Η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη μετά από τεράστιες προσπάθειες, οικονομικού και όχι μόνο περιεχομένου, κατάφερε να ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο και πλέον “φουλάρει” για δύο μεταγραφές που θα αλλάξουν όλη την εικόνα της ομάδας!

Ο Λετονός επιθετικός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Εργοτέλη καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στην Κρήτη και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί ακόμα και στο πρωτάθλημα της Football League.

Μάλιστα, το οικονομικό ζήτημα, δεν αποτελεί πρόβλημα για την μεταγραφή του Μάρις Βερπακόφσκις που είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στην γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Ο Εργοτέλης απέκτησε την ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτούνταν και πλέον θα κινηθεί για την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών, ενός αμυντικού και ενός επιθετικού.

Ήδη, όπως αποκάλυψε από την Πέμπτη το athleticradio.gr, ο Εργοτέλης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ηλία Κώτσιο ενώ βέβαια το μεγάλο μπαμ θα αποτελέσει η επιστροφή του “Βέρπα” που θα δώσει άλλο αέρα στην επίθεση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook