Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή θέλει στις Σέρρες ο Εργοτέλης

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Γκαντιάγκα και Τζανακάκη στον Εργοτέλη υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα φύγει με το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή από τις Σέρρες όπου και αντιμετωπίζει τον Εθνικό Γαζώρου (LIVE 18:00 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Οι σημαντικές απουσίες των Γκαντιάγκα-Τζανακάκη, αναγκάζουν τον Σίνισα Γκόγκιτς να προχωρήσεις σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ρέντζας αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Τζανακάκη  στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Ουέλιγκτον θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκαντιάγκα στην μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπο 9 αναμένεται να είναι αυτοί που ξεκίνησαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Έτσι ο  Αθανασίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Πίτσος στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ρέντζας στο δεξί  και οι Σαρρής-Γιοβάνοβιτς θα αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Μπουχαλάκης. Ρομάνο και Ουέλιγκτον θα αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής ενώ σε αυτή την επίθεσης οι  Λαμπίν και Χαντί θα βρίσκονται στα άκρα και στην κορυφή ο Ζάχορα.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ρέντζας, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κανδηλάκης, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ζαχόρα, Ευαγγέλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook