Και τώρα το 3Χ3 για τον Εργοτέλη!

Ο Εργοτέλης πήρε… 12 με τόνο στο πρόγραμμα – βουνό που προηγήθηκε και με δύο παιχνίδια στο Παγκρήτιο καλείται να κλείσει τον πρώτο γύρο με θετικό πρόσημο και το απόλυτο στις αποσκευές του.

Λίγο πριν την αναχώρηση του 2012 είχαμε γράψει για το πρόγραμμα – βουνό που θα καθόριζε και την μοίρα του Εργοτέλη εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης σε μια σειρά από ντέρμπι, κατάφερε να φύγει αλώβητος από αυτήν την σειρά αγώνων και να βρίσκεται τώρα στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας αποκτήσει και το αβαντάζ των τριών βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πλέον, μετά το παιχνίδι στις Σέρρες, απομένουν τρία παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου με τα δύο εξ’ αυτών να είναι στο Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι σε Παναχαϊκή και Νίκη Βόλου ενώ ενδιάμεσα ο Εργοτέλης θα πάει στην Φυλή για να αντιμετωπίσει τον διαλυμένο Θρασύβουλο.

Όπως γίνεται κατανοητό, πλέον ο Εργοτέλης κρατάει την τύχη στα χέρια του και έχει την δυνατότητα να κάνει το απόλυτο και να στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook