Υπέγραψαν για 5 χρόνια Μπουρσέλης, Κούρτι και Άλλα (fotos)

Επαγγελματίες και με την βούλα έγιναν τρία από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Εργοτέλη που υπέγραψαν συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές ήδη προπονούνται με τους “μεγάλους” ενώ ο Σίνισα Γκόγκιτς τους έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα φιλικά. Όλοι τους αποτελούν τρεις ακόμα μεγάλες ελπίδες για τον Εργοτέλη και άμεσα προβιβάζονται στην μεγάλη ομάδα όπου γίνεται κατανοητό ότι τίθενται στην διάθεση του Σερβοκύπριου τεχνικού για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Πέραν των Μπουρσέλη, Κούρτι και Άλλα στον Εργοτέλη προετοιμάζονται για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τους Κώτσιο, Βερπακόφσκις να είναι στο προσκήνιο.

Αναλυτικά όσα είπαν στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη

Αντώνης Μπουρσέλης: «Το ένα από τα όνειρα που είχα να γίνω επαγγελματίας στον Εργοτέλη έγινε σήμερα πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος παράλληλα που οι άνθρωποι της ομάδας εμπιστεύονται τις δυνατότητες μου. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Κάθε μέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώνομαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο».

Άλμπι Άλα: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για εμένα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του Εργοτέλη που μας πίστεψαν και μας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να δείξουμε τις δυνατότητες μας, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Λεονάρντο Κούτρης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την αγάπη που μου δείχνουν από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω στο 100% στις προπονήσεις και όποτε μου ζητηθεί να αγωνιστώ από τον προπονητή μου θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

[nggallery id=55]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook