Για τον Τζανακάκη θα κινηθεί το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα του Αθηναϊκού Τύπου, μετά την μεταγραφική σύσκεψη που έγινε στους πράσινους αποφασίστηκε να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τον Εργοτέλη.

Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να είναι ο Μανώλης Τζανακάκης.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Αθηναϊκός Τύπος, και συγκεκριμένα η εφημερίδα “Live Sport”, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είναι ένας εκ των τριών βασικών μεταγραφικών στόχων των “πράσινων” για το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται οτι: “Mετά από μεταγραφική σύσκεψη που έγινε στον Παναθηναϊκό αποφασίστηκε το καλοκαίρι να προχωρήσει τρεις περιπτώσεις: Σισόκο, Κόρμπος και Τζανακάκης”.

Να θυμίσουμε οτι την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό την περασμένη βδομάδα παρακολούθησε από κοντά, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης έχοντας στραμμένα τα βλέμματα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με πρώτο τον 21χρονο μπακ Μανώλη Τζανακάκη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μένει να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι αφού για την τωρινή μεταγραφική περίοδο η ΠΑΕ Εργοτέλης μετά την πρόταση του Αρη για την απόκτηση του Τζανακάκη είχε εκδώσει την ανακοίνωση που ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ γνωστοποιεί ότι δέχτηκε πρόταση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μανόλη Τζανακάκη. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, έπειτα από συνεδρίαση της, αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν τελεί υπό παραχώρηση. Η απόφαση αυτή λήφθηκε, διότι στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και όχι η αποδυνάμωση του Εργοτέλη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook