Xαντί: “Θέλω να ξαναδώ τον εαυτό μου στην superleague και εύχομαι να είναι με τον Εργοτέλη”

Ο Άγγελος Χαντί σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό Εργοτέλη και τόνισε πως στόχος του ίδιου όσο και των συμπαικτών του είναι να επαναφέρουν την ομάδα στην superleague.

Aναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαντί στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με τον Νίκο Μαρκάκη

Για την πορεία του Εργοτέλη…

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει εκπλήσσει κάποιους και αυτό είναι ευχάριστο  Η πορεία είναι πετυχημένη -μεχρι στιγμής βέβαια-, ξέρετε πως είναι νωρίς και ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Δείχνουμε πάντως πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. 

Για το αν περίμενε ο ίδιος, ο Εργοτέλης με το πέρας της 18ης αγωνιστικής να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας… 

Ξέραμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη την ομάδα και στον προπονητή.  Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι επιτυχημένη. Στην αρχή κάποιοι μπορεί να αμφέβαλαν όμως εμείς δεν αμφιβάλλαμε  ξέρουμε τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, τις δυνατότητες μας και αυτό οφείλεται στο τεχνικό τιμ. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να συνεχίσουμε με το κεφάλι κάτω ώστε να συνεχίσουμε έτσι.

Για τα μυστικά της εξαιρετικής πορείας του Εργοτέλη…

Νομίζω πως το δέσιμο και η ψυχολογία της ομάδας είναι το κλειδί μέχρι στιγμής. Αυτό οφείλεται στο πως οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά μας, μας στηρίζουν και αυτό δείχνει πως μας έχουν εμπιστοσύνη. Σίγουρα οφείλεται και στον νέο προπονητή καθώς νιώθουμε σαν να παίζουμε όλοι μαζί και θα πω και στο παράγοντα τύχη, που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.

Για την ικανότητα που υπάρχει στην ομάδα και την χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών…

Σίγουρα αν δεν υπήρχε και η ικανότητα δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε. Δεν θα πω πως είμαστε οι παικταράδες αλλά μέχρι εκεί που βλέπω μπορώ να πω πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και υπάρχει καλή ψυχολογία και καλό κλίμα κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα.

Για το αν απειλήθηκε αυτό το θετικό κλίμα κάποια στιγμή…

Στα αποδυτήρια δεν απειλήθηκε το κλιμα. Η αλήθεια είναι πως μας έπιασε μια ανασφάλεια και αυτό ήταν λίγο ψυχοφθόρο.  Αυτοί που συμμετέχουν ενεργά στον Εργοτέλη μας έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση, κάνουν ότι μπορούν και προσπαθούμε να τους δικαιώσουμε.

Για το τι έχει αλλάξει φέτος αγωνιστικά στον Εργοτέλη…

Έχει αλλάξει το επίπεδο κατηγορίας και ο νέος προπονητής ανεξάρτητα που παίζουμε προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο.Το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών. Δεν θυμάμαι να υπήρχαν τοσο ιστορικές ομάδες με κόσμο όπως φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Βλέπετε πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και υπάρχουν και εκπλήξεις. 

Για το αν αγχώνει η κορυφή τον Εργοτέλη…

Δεν μπορώ να πω πως μας αγχώνει. Μας γεμίζει ευθύνες και θέλουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπους αυτούς που μας πίστεψαν και θέλουμε να δικαιώσουμε και τον κ. Απόστολο από εκεί που μας βλέπει και να είναι υπερήφανος. Ακόμα θέλουμε να δωσουμε απαντησεις σε όσους δεν μας πίστεψαν.

Για το μας που ακολουθεί με την Παναχαϊκη…

Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι και πάμε για τη νίκη. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Η Παναχαϊκή είναι μια ιστορική ομάδα που αδικείται από την βαθμολογία. Το παιχνίδι το βλέπουμε όπως όλα και παίζουμε για να κερδίσουμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλουμε την στήριξη του κόσμου.

Για το αν Εργοτέλης μπορεί να παραμείνει ως το τέλος στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην superleague…

Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε το μέλλον αλλά αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω θα είμαστε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και είμαι αισιόδοξος κ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για το ντόρο που γίνεται με παίκτες του Εργοτέλη που ακούγεται να απασχολούν ομάδες από την superleague… 

Eίναι πολύ θετικό, παίζει ρόλο και η πορεία που έχουμε κάνει. Αξίζουν τα παιδιά που παίζουν και τα περισσότερα από αυτά που δεν έπαιζαν τόσο καιρό θεωρώ πως έπρεπε να έχουνε παίξει. Τα παιδιά έχουν έρθει από την ακαδημία και το ότι τους θέλουν μεγάλες ομάδες δείχνει και την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Για τον εαυτό του και τους στόχους του…

Είναι θετικό πως έχω πάρει ευκαιρίες, με γεμίζει χαρά και ευθύνη. Σαν Χαντί θα ήθελα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και από εκεί και πέρα να διακριθώ και εγώ. Τα έχω πάει καλά μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να ξαναδώ τον εαυτό μου στην  superleague και εύχομαι να είναι στον Εργοτέλη.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook