ΣΠΟΥΔΑΙΑ και νίκη μαγκιάς για τον Εργοτέλη στην Φυλή! Πρωταθλητές χειμώνα οι “κιτρινόμαυροι!

Με τον διαιτητή Βράκα να κάνει όργια αποβάλλοντας από το πουθενά τους Πίτσο, Γεωργίου, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν ψυχή κερδίζοντας 1-0 τον Θρασύβουλο ξεφεύγοντας 8 βαθμούς από την 3η θέση!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης στην Φυλή επί του Θρασύβουλου με γκολ του Ντιέγκο Ρομάνο στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.

Το διπλό στην Φυλή κρίνεται σπουδαίο και σημαντικό καθώς την ίδια ώρα ΟΛΟΙ οι διώκτες του Εργοτέλη (Ηρακλής Ψαχνών, Απόλλωνας – η Νίκη Βόλου είχε ρεπό) άφηναν βαθμούς με αποτέλεσμα να ξεφύγει 8 ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση (που είναι και η τελευταία που οδηγεί στην απευθείας άνοδο).

Σε ένα παιχνίδι μέτριο έως κακό, ο Εργοτέλης ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Χρήστος Χρυσοφάκης έβγαλε την σέντρα και ο Ντιέγκο Ρομάνο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 3ο προσωπικό τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

[nggallery id=61]

Ο Θρασύβουλος έδειχνε ότι δεν μπορούσε να απειλήσει τους ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς που χαλαρά και άνετα διατηρούσαν το υπέρ τους προβάδισμα.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξαν τα πάντα όταν ο διαιτητής Βράκας από την Εύβοια (τυχαίο; Δεν νομίζω) αποφάσισε να κάνει τα… δικά του.

[nggallery id=62]

Ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού και με δύο… κίτρινες από τον ουρανό απέβαλε δίχως λόγο και αιτία τους Μηνά Πίτσο και Βαγγέλη Γεωργίου αφήνοντας τον Εργοτέλη με 9 ποδοσφαιριστές.

Έστω και με σημαντικό αριθμητικό μειονέκτημα, ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους που δεν είχαν τις δυνατότητες και τις ικανότητες για να απειλήσουν την εστία του Γρηγόρη Αθανασίου.

Στα υπόλοιπα 15 λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με τον Εργοτέλη να φτάνει τους 40 βαθμούς και να ξεφεύγει 5 από τη Νίκη Βόλου και 8 από τους Απόλλωνα Αθηνών και Νίκη Βόλου.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook