Πίτσος: “Σκέφτομαι τις αποβολές και γελάω” (audio)

Ο 33χρονος αμυντικός του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεγάλη νίκη στην Φυλή και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις 2 αποβολές… έβαλε τα γέλια! Ακούστε τις δηλώσεις του Μηνά Πίτσου.

Αρχικά, ο Μηνάς Πίτσος είπε στον Athletic Radio 104,2 και τον Παύλο Σιδερίδη από το γήπεδο της Φυλής ότι “κάναμε μια σημαντική νίκη και όταν μένεις με 9 παίκτες τότε είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα γιατί μένουν ακόμα 21 παίκτες. Κοιτάζουμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Minas Pitsos by Athletic Radio 104,2 on Mixcloud

Όσο για τις δύο αποβολές (της δικής του και του Γεωργίου) απάντησε με γλαφυρό τρόπο υπογραμμίζοντας ότι “το σκέφτομαι και γελάω. Όχι μόνο δεν υπήρχε κίτρινη, ούτε καν φάουλ στις συγκεκριμένες φάσεις. Δεν υπήρχε κάρτα ούτε στην περίπτωση του Βαγγέλη Γεωργίου. Εμείς τι να κάνουμε, είμαστε ποδοσφαιριστές και το δεχόμαστε. Στο τέλος μένει η χαρά της νίκης”.

Τέλος, σχολίασε και το ερχόμενο ντέρμπι κόντρα στη Νίκη Βόλου τονίζοντας ότι “πάμε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι δίχως δύο παίκτες. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Υπάρχει ένας γύρος ακόμα και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook