Γεωργίου: «Κανένας δεν θα μπει εμπόδιο στον Εργοτέλη» (audio)

O Bαγγέλης Γεωργίου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και σχολίασε την χθεσινή διαιτησία αλλά και την πορεία – θαύμα του Εργοτέλη. Ακούστε τι είπε για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ αλλά και για τους Παπάζογλου, Κουρδάκη.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για τις… ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Εργοτέλης την φετινή σαιζόν στέλνοντας το δικό του μήνυμα. “Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που συνέβη στον Εργοτέλη. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις αποβολές αλλά και με την διαιτησία που αντιμετωπίζουμε. Είδαμε πολλές φορές κόντρα διαιτησία στον Εργοτέλη. Όμως, αυτό δεν πρόκειται να μας επηρεάσει και αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο στην πορεία μας, κάνουν λάθος. Ίσα – ίσα που θα μας πεισμώσει για την συνέχεια” είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γεωργίου.

Παράλληλα, μιλώντας για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ (πρώην ομάδα του) με τον ΟΦΗ στάθηκε στην αγωνιστική κρίση που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Παναγιώτη Κουρδάκη και Θανάση Παπάζογλου.

Aκούστε τον Βαγγέλη Γεωργίου να μιλάει στον Athletic Radio 104,2

Vangelis Georgiou by Athleticradio on Mixcloud

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για το πώς ο Εργοτέλης ξεπέρασε τα εσωτερικά προβλήματα: “Εγώ πιστεύω ότι κλειδί είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Στην αρχή της χρονιάς υπήρχαν προβλήματα που φαίνονταν άλυτα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας και κάνουν ότι μπορούν ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να μας βοηθούν”.

Για τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα»: “Έχουμε δεθεί μεταξύ μας. Ο καθένας όταν πάει καλά, πάει καλά και η ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είμαστε στην πρώτη θέση, θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και να αυξάνουμε την διαφορά από τους υπόλοιπους. Μην ξεχνάτε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα ο πρώτος γύρος και υπάρχουν ακόμα 21 παιχνίδια”.

Για την βαθμολογική διαφορά του Εργοτέλη: “Σίγουρα, το να βρίσκεσαι 5 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, ένα ματς πριν το τέλος του πρώτου γύρου είναι κάτι το σημαντικό. Όμως, είπα ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα και με δύο γκέλες μπορείς να βρεθείς χαμηλά. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Για την φετινή Football League σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: “Οι ομάδες είναι πολύ περισσότερες, παίζουμε πολλά παιχνίδια περισσότερα και ειδικά μεσοβδόμαδα. Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους και κάτω την μπάλα. Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα και συνεχίζουμε”.

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί γνώριζα από την αρχή ότι ο Εργοτέλης είναι μαγαζί – γωνία. Το καλοκαίρι έγιναν πολλά πράγματα. Ο κύριος Απόστολος έφυγε από την ζωή και αυτό το γεγονός μας έκανε πιο δυνατούς. Εγώ δεν τον γνώριζα προσωπικά όμως με όσα παιδιά έχουμε μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα για εκείνον και θέλουν να δικαιωθούν με την άνοδο”.

Για την παρουσία των Παπάζογλου, Κουρδάκη στο Ηράκλειο: “Είμαστε πολύ κοντά με τα παιδιά. Με βοήθησαν να μπω στον ρυθμό της πόλης και να εγκλιματιστώ και με την ομάδα αν και παίζουν αλλού. Εννοείται, ότι είναι διαφορετικό όταν σε μια ξένη πόλη υπάρχουν δικά σου πρόσωπα”.

Για το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μικρή κρίση. Σίγουρα, η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι στο Ηράκλειο εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός ενώ στα εκτός έδρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Όμως, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια κρίση και αν ο ΟΦΗ μπει δυνατά στο παιχνίδι μπορεί να αποσπάσει κάτι θετικό”.

Για τους Κουρδάκη, Παπάζογλου: “Για τον Παναγιώτη δεν του είχαν δείξει ποτέ εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, στον ΟΦΗ του έδειξαν από την αρχή ότι τον εμπιστεύονται. Όσο για τον Θανάση, θα έλεγα ότι ήταν αδικημένος στον ΠΑΟΚ. Δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες ενώ φέτος με την στήριξη που υπάρχει στον ΟΦΗ, έχει πάει αρκετά καλά και έχει πετύχει πολλά γκολ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook