Oλοκληρώνει την προετοιμασία του για μία ακόμα νίκη ο Εργοτέλης

Την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου ολοκληρώνει σήμερα ο Εργοτέλης με τους “κιτρινόμαυρους” να στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη.

Μετά τη νίκη στην Φυλή ο Εργοτέλης θέλει ακόμα ένα τρίποντο ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται τουλάχιστον στο +5 από την δεύτερη θέση ενώ παράλληλα να αυξήσει την διαφορά του και από την ομάδα της Ν. Ιωνίας, η οποία βρίσκεται και αυτή στο κυνήγι της ανόδου.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα αρχίσει στις 15.30 και μετά το τέλος αυτής ο Σίνισα Γκόγκιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γκατιάγκα και Πλουσή.

Τα προβλήματα για τον Εργοτέλη έρχονται να μεγαλώσουν και οι απουσίες των Πίτσο και Γεωργίου που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και είναι τιμωρημένοι με τον τεχνικό των “κιτρινόμαυρων” να αναγκάζεται να πειραματιστεί σε ότι αφορά το αριστερό μπακ που θα επιλέξει καθώς δεν υπάρχει παίκτες πλην των απόντων Πίτσου και Γεωργίου που να αγωνίζονται σε αυτή την θέση, με τον Τζανακάκη όπως όλα δείχνουν να καλείται να αντεπεξέλθει σε ένα νέο για αυτόν ρόλο.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν θα έχει στην διάθεση τους και τον Μάρις Βερπακόφσκις. Η μπλε κάρτα του Λετονού επιθετικού δεν έχει έρθει ακόμα ενώ και ο ίδιος μετά το πολύωρο ταξίδι από την Ιαπωνία θα χρειαστεί να πάρει μερικές ανάσες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook