Μόλις το 6ο ματς που δεν σκόραρε ο Εργοτέλης

Ο Eργοτέλης έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με την χθεσινή ισοπαλία να είναι μόλις η έκτη όπου οι παίκτες του Γκόγκιτς δεν “μάτωσαν” τα δίχτυα. Δείτε το θέμα του athleticradio.gr.

Το τέλος του πρώτου γύρου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στους “κιτρινόμαυρους” με τον Σίνισα Γκόγκιτς να μένει ευχαριστημένος από τον βαθμό που προήλθε από μια μέτρια εμφάνιση.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν μόλις το έκτο στην φετινή σαιζόν όπου οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πάντως με το τέλος του πρώτου γύρου αποτελούν μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες στην Football League. Ο Εργοτέλης έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 21 γκολ σε 20 παιχνίδια (έχει κάνει και το ρεπό του).

Από τα 6 παιχνίδια που δεν έχει σκοράρει ο Εργοτέλης, τα 3 είναι στο Παγκρήτιο Στάδιο και τα άλλα 3 σε Μυτιλήνη, Βόλο και Σέρρες. Ο παραπάνω απολογισμός είναι εν μέρει θετικός για τον Εργοτέλη μιας και κατάφερε (τουλάχιστον) να πάρει 3 ισοπαλίες παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα έξι παιχνίδια που ο Εργοτέλης δεν σκόραρε

Εργοτέλης – Ηρακλής 0-1

Καλλονή – Εργοτέλης 0-0

Εργοτέλης – Φωκικός 0-0

Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 2-0

Ολυμπιακός Βόλου – Εργοτέλης 2-0

Εργοτέλης – Νίκη Βόλου 0-0

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook