Με στόχο να επιστρέψει.. δοξασμένος από την Δράμα

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ σήμερα (15.00 – live, Αthletic Radiο 104,2) ο πρωτοπόρος Εργοτέλης με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο ντεμπούτο του Βερπακόφσκις.

Ιδανικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Εργοτέλης που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα στην Δράμα ((15.00 – live, Αthletic Radiο 104,2) για την 23η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ρεπό την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και είναι πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Δράμας τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών αγνοώντας την ήττα από τις αρχές Δεκέμβρη όταν είχε χάσει με 1-0 από την Καλλονή στην Μυτιλήνη για την 12η αγωνιστική και έκτοτε έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ουέλιγκτον ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά ο Βερπακόφσκις.

  • Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Βερπακόφσκις, Κοτσώνης, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Ευαγγέλου, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Ζάχορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook