Έγκλημα και τιμωρία για τον διπρόσωπο Εργοτέλη στην Δράμα!

Ο Εργοτέλης σημάδευε τα δοκάρια του Δάφκου και η Δόξα Δράμας εκμεταλλεύτηκε την τύχη της και στο 87′ ο Πουλάκος “τιμώρησε” τον Εργοτέλη! Φωνάζει η Κρητική ομάδα για οφσάιντ στην φάση του γκολ του Πουλάκου!

Oι “κιτρινόμαυροι” δεν εκμεταλλεύτηκαν την καθολική τους υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όπου “πυροβολούσαν” την εστία του Δάφκου με αποτέλεσμα oι γηπεδούχοι να πάρουν τη νίκη μετατρέποντας σε γκολ μια από τις μοναδικές ευκαιρίες της Δόξας Δράμας.

Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε διπρόσωπος μιας και σε αντίθεση με την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, έδειχνε να… έχει μείνει στα αποδυτήρια καθώς στην επανάληψη ήταν μέτριος έως κακός δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους που τελικά πήραν τη νίκη.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς έδωσε φανέλα βασικού στον Μάρις Βερπακόφσκις και ο Λετονός ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Oι “κιτρινόμαυροι” ήταν κυρίαρχοι για 45 λεπτά με συνεχές πρέσινγκ και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 12′ με το μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη να φεύγει μόλις άουτ.

Στην συνέχεια, η Κρητική ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και σε διάστημα 10 λεπτών σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Δάφκου με τους Βερπακόφσκις και Γιοβάνοβιτς!

Ωστόσο, ο Εργοτέλης παρά την καλή εμφάνιση των πρώτων 45 λεπτών δεν έδωσε συνέχεια και στο δεύτερο μέρος με τους Δραμινούς να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκόγκιτς “φρέσκαρε” την 11αδα περνώντας στο παιχνίδι τον Κοζορώνη αντί του Γκαντιάγκα ωστόσο και πάλι ο Εργοτέλης δεν είχε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Η Δόξα ανέβαζε συνεχώς την πίεση της και τελικά αυτή απέφερε καρπούς στο 87′ με το μονοκόμματο σουτ του Πουλάκου να δίνει τη νίκη στους Δραμινούς!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook