Παίζει τους κόπους μίας χρονιάς σε ένα μήνα ο Εργοτέλης

Δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα στον Εργοτέλη μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα – Γολγοθάς αρχής γενομένης από το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Ψαχνών την προσεχή Δευτέρα.

Παραμένει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ ο Εργοτέλης παρά την ήττα του με 1-0 από την Δόξα Δράμας την περασμένη Τετάρτη για την 23η αγωνιστική.

Η Κρητική ομάδα θέλει να παραμείνει εκεί και μετά το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Δευτέρα στις 15.00.

Αυτό θα είναι το πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε διάστημα ενός μηνός και που θα κρίνουν εν πολλοίς το αν η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και εν συνεχεία ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πιερικό ενώ ακολουθεί το ματς στο “Καυτανζόγλειο” με τον Ηρακλή σε εμβόλιμη αγωνιστική στα μέσα Μαρτίου. Μετά ο Εργοτέλης υποδέχεται την Καλλονή. Ένας μήνας γεμάτος ματς – φωτιά δηλαδή.

Εντωμεταξύ, η προετοιμασία για το ματς με τα Ψαχνά ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, με τους παίκτες που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Δόξα στη Δράμα να κάνουν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πλουσής.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 11.00.

Επίσης με ανακοίνωσή του ο Εργοτέλης ενημερώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (25/02/13) της Δευτέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook