Για το +5 ο Εργοτέλης

Tην νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και θα τον φέρει στο +5 από την δεύτερη θέση θα επιδιώξει να πάρει ο Εργοτέλης στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Tην νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας  αλλά και θα τον φέρει στο +5 από την δεύτερη θέση θα επιδιώξει να πάρει ο Εργοτέλης στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Μετά τα χθεσινή αποτελέσματα οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν το +2 από την δεύτερη θέση και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να το επεκτείνουν εφόσον νικήσουν  τα Ψαχνά. Oι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να βάλουν τέλος στο αήττητο σερί του Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος αγνοεί τη λέξη ήττα από το παιχνίδι του πρώτο γύρου μεταξύ των δύο ομάδων.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Σίνισα Γκόγκιτς εκτός του τραυματία Πλουσή και του τιμωρημένου Γεωργίου δεν υπάρχουν.

Η απουσία του στόπερ του Εργοτέλη αλλά και η επιστροφή Σαρρή είναι βέβαιο πως θα φέρουν αλλαγές στην άμυνα.

Ο Πίτσος αναμένεται να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σαρρή να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας  εκεί που θα έχει ως παρτενέρ τον Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Βερπακόφσκις, Σαρρής, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Λεονάρντο, Χρυσοφάκης, Χαλκιαδάκης, Δωματάς, Γκαντιάγκα, Ζάχορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook