Έπιασε… δεκατριάρι ο Εργοτέλης

Την 13η του νίκη στο φετινό μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε ο Εργοτέλης επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών και όλα πλέον εξαρτώνται από τον ίδιο στην “μάχη” της ανόδου.

Σκόραρε μετά από κάτι παραπάνω από 270΄ο Εργοτέλης όμως αυτό το γκολ του Λαμπίν κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στον ντέρμπι κορυφής ήταν αρκετό για να τον κάνει να πιάσει.. δεκατριάρι στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 13η νίκη των “κιτρινόμαυρων” στον φετινό μαραθώνιο και του έδωσε το δικαίωμα να κοιτάζει τους διώκτες του από μία απόσταση ασφαλείας καθώς απέχει πλέον πέντε βαθμούς από τους Ηρακλή Ψαχνών και Λάρισα και έξι από τον τέταρτο Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην “Ριζούπολη”.

Νίκη που ήρθε μετά από δύο αγωνιστικές , και μετά την ισοπαλία με την Νίκη Βόλου με 0-0 και την ήττα από την Δόξα Δράμας με 1-0, με πολύ άγχος αλλά με πείσμα στο φινάλε.

Τώρα πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ματς με τον Απόλλωνα αφού όπως σωστά τονίζει συνεχώς ο προπονητής του Σίνισα Γκόγκιτς: “To δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή παρά να φτάσεις σε αυτήν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook