Πίτσος: “Δικαία βρισκόμαστε στην 1η θέση”

να από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών χαρακτήρισε την φετινή Football League ο αμυντικός του Εργοτέλη, Μηνάς Πίτσος, ο οποίος εξέφρασε την ΄άποψη πως ακόμα και οι αντίπαλοι των “κιτρινόμαυρων” παραδέχονται πως δίκαια ο Εργοτέλης βρίσκεται στην κορυφή.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών χαρακτήρισε την φετινή Football League ο αμυντικός του Εργοτέλη, Μηνάς Πίτσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του τόνισε πως δίκαια ο σύλλογος του Ηρακλείου βρίσκεται στην κορυφή, αφού παίζει καλό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός πως έχει στο ρόστερ του πολλούς νεαρούς παίκτες.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Μηνά Πίτσου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για τα φαβορί και πότε πιστεύει πως θα ξεχωρίσουν από τις άλλες ομάδες στη βαθμολογία:

«Νομίζω φέτος είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και υπάρχουν παρά πολλά ματς και αν δει κανείς την βαθμολογία θα καταλάβει πως είναι ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο. Για παράδειγμα εμείς που είμαστε πρώτοι μας χωρίζουν μόνο εννιά βαθμοί με την Δόξα Δράμας που είναι 12η. Υπάρχουν πολλές ομάδες και υπάρχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, κάτι που είναι ευχάριστο».

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη: 

«Οι άνθρωποι της ομάδας από την αρχή της χρονιάς έκαναν μια ανανέωση και με την προσθήκη μερικών έμπειρων ποδοσφαιριστών διαμόρφωσαν ένα καλό σύνολο με χαμηλό μπάτζετ. Και αν ρωτήσετε τους αντιπάλους πιστεύω πως θα σας πουν καλά λόγια και δικαία βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μέχρι το τέλος».

Για τους πολλούς αγώνες που έχει φέτος το πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς. Πρέπει να έχεις μεγάλο ρόστερ για να ανταποκριθείς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook