Σε έκδοση “μίνι” διαρκείας προχώρησε ο Εργοτέλης

Την ευκαιρία στους φιλάθλους του να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να την στηρίξουν εν όψει της προσπαθείας που γίνεται για επιστροφή στην superleague δίνει η ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία προχώρησε στην έκδοση “μίνι” διαρκείας για τους επόμενους 9 εντός έδρας αγώνες. Στα 50 ευρώ το κόστος.

Ο Εργοτέλης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα δείχνει να είναι είναι κοντά. Στην προσπάθεια που γίνεται για επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια η ΠΑΕ θα ήθελε κοντά της τον κόσμο της ομάδας και για αυτό προχώσησε στην έκδοση μίνι διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία μίνι εισιτήρια διαρκείας για τα εναπομείναντα εννέα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας με κόστος μόλις 50 ευρώ.
Δίνουμε το «παρών» στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ενισχύσουμε την τεράστια προσπάθεια και να βοηθήσουμε τον Εργοτέλη μας να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στη Super League.

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με τον Πιερικό

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα (09/03/13) του Σαββάτου με τον Πιερικό στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια και τα μίνι διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook