Oλοκληρώνει την προετοιμασία του για την επιστροφή στις νίκες ο Εργοτέλης

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πιερικό ολοκληρώνει σήμερα ο Εργοτέλης με τον Σίνισα Γκόγκιτς να αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά τις δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες έτσι ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή και για αυτό μόνος στόχος στην αναμέτρηση του Σαββάτου είναι η νίκη.

Το +8 για τον Εργοτέλη έχει πάει στο +3 όμως με νίκη αύριο κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης, ο Εργοτέλης με το πέρας της 26ης αγωνιστικής είναι αρκετά πιθανό να έχει αυξήσει την διαφορά του από τους διώκτες του αν αναλογιστούμε και τα ντέρμπι που υπάρχουν μεταξύ Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα αλλά και αυτό ανάμεσα σε Λάρισα και Παναιτωλικό.

Αγωνιστικά προβλήματα για το Σίνισα Γκόγκιτς δεν υπάρχουν που αναμένεται να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.  Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις  15.30 και μετά το τέλος αυτής ο Σίνισα Γκόγκιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook