Αγχωτικό φινάλε αλλά εκπληκτικός Εργοτέλης για 80 λεπτά και 2-1 επί του Πιερικού!

Με μια εμφατική εμφάνιση και τον Λαμπίν να σκοράρει για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εργοτέλης κέρδισε 2-1 τον Πιερικό αν και… αγχώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο.

Γνωρίζοντας και την δυναμικότητα του αντιπάλου του ο Σινισα Γκόγκιτς “φρέσκαρε” την 11αδα του Εργοτέλη καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το δύσκολο και μεγάλο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι, άφησε στον πάγκο τους Πίτσο, Βερπακόφσκις – ήδη είχε μείνει εκτός 18αδας ο Γκαντιάγκα – προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης.

Παρ’ όλα αυτά, η απόδοση του Εργοτέλη δεν φάνηκε να επηρεάζεται σχεδόν καθόλου μιας και ισοπέδωσε τον Πιερικό χάνοντας άπειρο αριθμό ευκαιριών που θα του έδινε ένα αστρονομικό σκορ!

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδωσε την σφραγίδα του στο παιχνίδι ο Καλίλ Λαμπίν που πέτυχε ακόμα ένα γκολ – το τρίτο σερί – όταν στο 9’σκόραρε με κεφαλιά ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του Εργοτέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Κατερινιώτες που είχαν παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης πυροβολούσε την εστία του Βασιλειάδη που είδε να φεύγουν άουτ τα σουτ των Ζαχόρα, Μπουχαλάκη και τελικά στο 50’ ο Ρομάνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού – μετά από εκπληκτική πάσα του Μπουχαλάκη – και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια του αγώνα και για 30 λεπτά ο Εργοτέλης είχε στο μισό γήπεδο τον Πιερικό με πρωταγωνιστές τους Ζαχόρα, Μπουχαλάκη που έχαναν μοναδικές ευκαιρίες για να μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

Τελικά, ο Αποστολίδης έδωσε… ενδιαφέρον στο παιχνίδι στο 80’ όταν με έναν “κεραυνό” από τα 30 μέτρα έκανε το 2-1 δίχως να αλλάξει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook