Προβληματισμένος ο Γκόγκιτς για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες

Προβληματισμένος ο Γκόγκιτς για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αναφέρθηκε και στο άγχος των 10 τελευταίων λεπτών του αγώνα με τον Πιερικό.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις πολλές ευκαιρίες που δίνουν την ευκαιρία στους αντιπάλους του να ελπίζουν μέχρι το τέλος των αγώνων.

Αρχικά, ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε ότι “ήρθαν, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκαν. Δεν προσπάθησαν να κάνουν καθυστερήσεις. Στο πρώτο μέρος ίσως λόγω ζέστης, ίσως λόγω κούρασης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δε βρήκαμε ρυθμό ούτε και ενώ δεν είχαμε και καλή αμυντική λειτουργεία. Μάρκαρε ένας οι υπόλοιποι έβλεπαν, έβγαινε ο Ουέλινγκτον ψηλά κι οι δυο στόπερ δεν κάλυπταν. Θα μπορούσε ο Πιερικός να κάνει ζημιά εκεί αν ήταν πιο έμπειροι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν τυχεροί γιατί η μπάλα τιμωρεί. Μετά το γκολ, ο Πιερικός είχε μια καλή σέντρα στην καρδιά της άμυνας και εκεί δεν έσπρωξε κάποιος τη μπάλα. Θέλουμε να μην έχουμε άγχος ως το τελευταίο λεπτό. Να καθαρίζουμε τα παιχνίδια. Εύχομαι να βρει το δρόμο του ο Πιερικός. Εμείς έχουμε κι άλλο ντέρμπυ και από σήμερα σκεφτόμαστε αυτό. Χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Αθανασίου αλλά δεν πήρε καλό δώρο. Οι χαμένες ευκαιρίες είναι από την αρχή του χρόνου το πρόβλημα. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις αλλά είναι θέμα ποιότητας, καθαρού μυαλού και ηρεμίας. Πιστεύω ότι θα βρούμε λύση στο εύκολο γκολ γιατί τότε θα είχαμε ξεφύγει ακόμη περισσότερο”.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε ότι “o Μπουχαλάκης δεν ξέρει τι έχει πάθει, αν είναι τράβηγμα ή τσιμπήματα. Παίζει συνέχεια και είναι και θέμα κούρασης. Αν παίζεις επιθετικά πρέπει να προσπαθείς 90 λεπτά και είναι πολύ τρέξιμο. Ξεκουράσαμε και έμπειρους παίκτες εν όψει της Τετάρτης”.

Όσο για τον Μπρούνο, ο Σερβοκύπριος τεχνικός υπογράμμισε ότι “καθυστέρησε γιατί δεν έκανε τίποτα στη Βραζιλία. Άλλοι παίκτες έτοιμοι σε 4-5 μήνες κι εκείνος ήρθε σε 10! Πιστεύω να βρει ρυθμό γιατί έχει ταλέντο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook