Για την ρεβάνς στο “Καυτανζόγλειο”

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει την Τετάρτη εκτός έδρας τον Ηρακλή, με στόχο να πάρει ρεβάνς για την μοναδική φετινή του ήττα στο Παγκρήτιο, στο ματς του πρώτου γύρου.

Την μοναδική ομάδα που κατάφερε να.. αλώσει το Παγκρήτιο Στάδιο στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, έστω και με τη βοήθεια της διαιτησίας, τον Ηρακλή, αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη ο Εργοτέλης με στόχο να πάρει μία μίνι εκδίκηση για την ήττα του στον πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να πάρει παράλληλα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στον δεύτερο γύρο αφού σε δύο ματς μετράει ισάριθμες νίκες.

Η παράδοση είναι γενικά υπέρ του σε ματς στο “Καυτανζόγλειο” όμως οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα συνεπώς ο Εργοτέλης θα πρέπει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να μην χάσει και πάλι τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στο ματς με τον Πιερικό γιατί θα το πληρώσει.

Άλλωστε ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή ομάδα που πάει και αυτή για άνοδο, με μόλις μία ήττα εντός έδρας, συνεπώς το έργο των “κιτρινόμαυρων” είναι a priori δύσκολο.

Σήμερα ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία του ο Εργοτέλης για τον αυριανό αγώνα σε ματς που θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Τζανακάκης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις και Ρέντζας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας αφιερώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά την σημερινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 15.30 ο Σίνισα Γκόγκιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook