Αυτοκτονία για τον Εργοτέλη που ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση!

Οι “κιτρινόμαυροι” κρατούσαν στα χέρια τους μια μεγάλη νίκη μέχρι και το 95′ όμως ο Βαγγελόπουλος στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισε!

Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς δίχως να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσης τους δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Ηρακλή που είχε μια ανούσια υπεροχή.

Μάλιστα, ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με το δυνατό σουτ του Μπρούνο να φεύγει μόλις άουτ. Στην συνέχεια, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον Ηρακλή περνώντας στο παιχνίδι τον Ισπανό Τούνι που στο 55′ έκανε το σουτ όμως ο Αθανασίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Το παιχνίδι περνούσε δίχως κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες και τελικά στο 83′ ο Κοζορώνης έπιασε το δυνατό σουτ μετά την πάσα του Ρομάνο δίνοντας στον Εργοτέλη το προβάδισμα.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο Εργοτέλης έδειχνε ότι δεν μπορούσε να χάσει το τρίποντο όμως στο 95′ ο Παληγέωργος εκτέλεσε το φάουλ από το κέντρο και ο Βαγγελόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-1!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook