Γκόγκιτς: “Συνεχίζουμε γιατί ο δρόμος είναι μακρύς…”

Σκασμένος ήταν ο τεχνικός του Εργοτέλη στην συνέντευξη τύπου από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη. “Ο Μπουχαλάκης έκανε φάουλ δίχως λόγο” ανέφερε για το γκολ της ισοφάρισης.

Αρχικά, ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε πως “σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν χάνουμε τη νίκη στο 95′. Ο Μπουχαλάκης έκανε το φάουλ στο κέντρο δίχως λόγο, ο Ηρακλής εκτέλεσε το φάουλ έβαλε όλους τους παίκτες του μέσα στην περιοχή και από μια φάση που γίνεται πάντα δεχτήκαμε γκολ. Πρώτα απ’ όλα, είδαμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καθόλου καλός και δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Παίζαμε με μια ιστορική ομάδα που ήθελε τη νίκη, είχε πίεση και άγχος όμως πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε μια αλλαγή γιατί ο Γκαντιάγκα είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Όμως, μέσα από τις συνεργασίες μας πετύχαμε ένα όμορφο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και εκείνοι καλοί παίκτες. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι κανένας σίγουρος. Ούτε εμείς, ούτε και οι ομάδες που βρίσκονται μέχρι την 12η θέση που έχουν 38 βαθμούς. Είχαμε και την κούραση, αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, συγχαρητήρια στον Ηρακλή που είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να βρει τον δρόμο του”.

Όσον αφορά το ρόστερ που έχει στην διάθεση του, ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε και στην παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη όντας ιδιαίτερα επικριτικός λέγοντας ότι “δυστυχώς, ο Μπουχαλάκης μπήκε και αν είχα αλλαγή θα τον έβγαζα πάλι. Μετά ξύπνησε, κάνει φάουλ δίχως λόγο. Αν είχαμε κάποιον έμπειρο παίκτη εκεί δεν θα έκανε φάουλ. Όλα τα παιδιά αξίζουν και όλα έχουν ποιότητα” ενώ για την συνέχεια του πρωταθλήματος επισήμανε ότι “το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα. Υπάρχουν πολλά δυνατά παιχνίδια και είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ότι πάρεις στο ντέρμπι, είναι καλό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook