Γιατί βρε Εργοτέλη;

Πίκρα και στενοχώρια επικρατεί στον Εργοτέλη για την χαμένη ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του μετά την ισοφάριση που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς με τον Ηρακλή.

Κρίμα και άδικο για τον Εργοτέλη που ενώ μέχρι το 95′ κρατούσε στα χέρια του μία μεγάλη νίκη, που θα ισοδυναμούσε με άλμα ανόδου, τελικά δέχθηκε γκολ στο φινάλε και την ψυχρολουσία φεύγοντας μόλις με ένα βαθμό από το “Καυτανζόγλειο”.

Το 1-1 με τον Ηρακλή φέρνει τον Εργοτέλη στους 48 βαθμούς όμως ο Απόλλων Σμύρνης που άλωσε την Δράμα επικρατώντας με 1-0 της Δόξας πλησίασε τους τρεις βαθμούς ενώ πλέον τρίτος έχει περάσει ο Ολυμπιακός Βόλου με 43 βαθμούς.

Σίγουρα χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία αλλά και αυτό το ματς θα πρέπει να γίνει μάθημα για την δύσκολη συνέχεια στους παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς πως να διαχειρίζονται ένα ματς στο οποίο κρατάνε την νίκη μέχρι το τέλος αλλά τους.. φεύγει μέσα από τα χέρια. 

Ο Εργοτέλης στον δεύτερο γύρο παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη ενώ σε δύο ματς με τον Ηρακλή φέτος έχει χάσει συνολικά πέντε βαθμούς.

Βέβαια καιρός για πολλή σκέψη δεν υπάρχει αφού ακολουθεί το ματς με την Καλλονή στο Παγκρήτιο την προσεχή Κυριακή στις 15.00 και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το δίχως άλλο να επιστρέψουν στα τρίποντα και να παραμείνουν στην κορυφή.

Μάλιστα τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook