Koζορώνης: “Toν καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας”

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ότι αφορά την υπόθεση άνοδος για τον Εργοτέλη ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι”  με τον Νίκο Μαρκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το συναισθήματα που αφήνει το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή… 

Πικρή γεύση μας αφήνει το αποτέλεσμα. Βρεθήκαμε από τον παράδεισο στην κόλαση. Στο 95΄μετά από ένα φάουλ στο κέντρο έγινε ένα γέμισμα προς την περιοχή μας και δεχθήκαμε το γκολ που μας αφήνει μια πικρή γεύση. Παρόλα αυτά κάναμε μια καλή προσπάθεια και πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις. Ήταν από τις λίγες φάσεις που απειληθήκαμε και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα καταφέρναμε να φύγουμε με τη νίκη.

Αν παρά το γκολ στο 95΄ το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για τον Εργοτέλη…

Το ματς δεν ειχε πολλές φάσεις. Με το γκολ που πετύχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Καλύτερα να το είχαμε δεχθεί πιο  πριν γιατί στο 95΄σου έρχεται κάπως.

Για το πως ένιωσε όταν πήρε την εντολή να ξεκινήσει στην ενδεκάδα… 

Δεν το περίμενα. Ήμασταν πάντως όλοι προετοιμασμένοι και εγώ με την σειρά μου έπρεπε να αντεπεξέλθω. 

Για το γκολ που πέτυχε…

Ήταν το πρώτο επαγγελματικό γκολ, το χάρηκα αλλά θα ήθελα να συνοδευτεί και με νίκη. Είναι το πρώτο γκολ, το χάρηκα ιδιαίτερα.

Για την εικόνα του Εργοτέλη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή…

Πήγαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας.  Κοιτάξαμε όπως σε κάθε παιχνίδι τον αντίπαλο στα μάτια. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και το αποδεικνύουμε σε κάθε αγωνιστική.

Για το αν αγχώνει τον Εργοτέλη το γεγονός πως οι διώκτες του τον πλησιάζουν…

Ξέρουμε από την αρχή πως το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Το ξέραμε και δεν αγχωνόμαστε.

Για το αν υπάρχει κούραση μετά τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή…

Υπάρχει κόπωση και δημιουργεί πρόβλημα στις ομάδες. Είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για να προσπαθούμε σε κάθε ματς και να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Για την χημεία που δείχνει ο Εργοτέλης παρά τις αλλαγές που γίνονται…

Δεν αλλάζουμε κάτι στο παιχνίδι μας όσες αλλαγές και να κάνουμε. Ο Γκόγκιτς δίνει ευκαιρίες και προσπαθούμε να τον δικαιώνουμε.

Για την δική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα…

Σίγουρα ήταν κάπως μέχρι να μπω και να προσαρμοστώ στην κατηγορία. Τώρα πρέπει να γίνομαι καλύτερος για να βοηθώ την ομάδα μου.

Για την βοήθεια που παίρνουν οι “μικροί” από τους “έμπειρους” του Εργοτέλη…

Έχουμε κάποιους έμπειρους παίκτες που μας μιλάνε καθημερινά, μας βοηθούν και μας καθοδηγούν για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος… 

Είναι μεγάλος και δύσκολος ο δρόμος. Θα είναι κρίσιμος αυτός ο μήνας και νομίζω πως θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για τις ομάδες που θεωρεί πιο επικίνδυνες για τον Εργοτέλη…

Αυτές που είναι πιο κοντά είναι και πιο απειλητικές. Ο Απόλλων και ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι καλές ομάδες και θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τα στραβοπατήματα τους.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Καλλονή..

Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα όμως επειδή είναι και μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να νικήσουμε. Θεωρώ όπως σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για το αν η έδρα θα παίξει ρόλο στην υπόθεση άνοδος…

Νομίζω πως έχουμε αξιοποιήσει την έδρα μας και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στην συνέχεια ώστε να είμαστε του χρόνου στην Super League. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook