Σε ρυθμούς Καλλονής ο Εργοτέλης

Την μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή συνεχίζει ο Εργοτέλης, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Την Πέμπτη οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή ξεκίνησε με προβλήματα καθώς   Γκαντιάγκα και Ρέντζας αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών.

Ο Σενεγαλέζος, ο οποίος και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και θα φανεί σήμερα αν ο Γκόγκιτς μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Καλλονή. Ο Ρέντζας αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (17/03/13) με την ΑΕΛ Καλλονής στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook