Με απουσίες κόντρα στην Καλλονή, στην Εθνική Ελπίδων ο Μπουχαλάκης

Χωρίς τους Γκατιάγκα, Ρέντζα που είναι τραυματίες αλλά και τον τιμωρημένο Γιοβάνοβιτς θα υποδεχθεί την Κυριακή την Καλλονή ο Εργοτέλης.

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχθεί την Καλλονή την Κυριακή ο Εργοτέλης. Ο Σίνισα Γκόγκιτς για την αυριανή αναμέτρηση δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γκαντιάγκα και Ρέντζα ενώ εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς που αντίκρισε την 7η κίτρινη στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής αλλά και σε αυτό με τον Βύζαντα.

Επτά κίτρινες έχει συμπληρώσει και ο Σαρρής, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του στα παιχνίδια με την Καβάλα και τον Φωκικό. Οι Ντιέγκο Ρομάνο και Καλίλ Λαμπίν συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με τον Βύζαντα και τον Φωκικό αντίστοιχα.

Με προπόνηση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 15:30 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Στην Εθνική Ελπίδων ο Μπουχαλάκης

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη θα συμμετέχει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το φιλικό παιχνίδι με την Εσθονία που θα διεξαχθεί στο Άργος στις 22 Μαρτίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook