Μέτριος Εργοτέλης και γκέλα με Καλλονή στο άδειο Παγκρήτιο!

Ο Εργοτέλης πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα στην επανάληψη να μην είναι αυτός που έπρεπε και να χάσει την ευκαιρία να διατηρήσει την διαφορά των 3 βαθμών.

Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μείνουν μακρυά από τις νίκες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Εργοτέλης ήταν μέτριος έως κακός στο πρώτο 45λεπτο με την Καλλονή να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργεί τις πιο επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Γρηγόρη Αθανασίου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης βελτίωσε την εικόνα του στο παιχνίδι με τον Ζαχόρα να χάνει τεράστια ευκαιρία όταν έκανε το πλασέ όμως ο Σιδεράκης με εντυπωσιακή, διπλή, ευκαιρία κράτησε το 0-0.

Ο Γκόγκιτς ρίσκαρε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια του παιχνιδιού περνώντας στο παιχνίδι τον Βερπακόφσκις και τον Κοζορώνη περνώντας δεξί μπακ τον Ουέλιγκντον.

Ωστόσο η εικόνα του Εργοτέλη δεν βελτιώθηκε πολύ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 που είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει ο Απόλλωνας την διαφορά στον 1 βαθμό!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook