Γκόγκιτς: “Ο Εργοτέλης δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα”

Ασπίδα προστασίας πάνω από τους ποδοσφαιριστές του ύψωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη μετά το 0-0 με την Καλλονή.

Ο Εργοτέλης έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακρυά από τις νίκες και πλέον έδωσε την δυνατότητα στους αντιπάλους του να τον πλησιάσουν στον έναν βαθμό.

Ο “Γκόγκα” είπε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ο Εργοτέλης δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Παίζουν και οι αντίπαλοι μπάλα».

Όσον αφορά την ισοπαλία, ο Σίνισα Γκόγκιτς στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Καλλονή λέγοντας ότι «πιστεύω ότι η ομάδα της Καλλονής ήταν απόλυτα διαβασμένη και έκανε πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού. Είχαμε πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ίσως είναι και θέμα κούρασης. Κάναμε αβίαστα αμυντικά λάθη. Τόσο με το Σαρρή όσο και με τον Πίτσο. Στην επανάληψη αλλάξαμε τακτική, αλλά και πάλι δεν είχαμε καθαρή ευκαιρία. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε. Αυτή τη φορά δεν ήμασταν καλοί αλλά πήραμε την ισοπαλία.Η Καλλονή αν ήταν πιο προσεκτική, θα μπορούσε να μας κάνει μεγαλύτερη ζημιά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook