Νιώθει “καυτή” την ανάσα των διωκτών του

Ο Εργοτέλης έχασε την διαφορά ασφαλείας που είχε πάρει από τις ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία και πλέον είναι στην κορυφή με το μίνιμουμ του ενός βαθμού από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμ.

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μοιάζουν με.. αυτοκτονία για τον Εργοτέλη αφού το 1-1 με τον Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο” ήρθε στο 95′ ενώ με την Καλλονή (0-0) ήταν εντός έδρας απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Πλέον η Κρητική ομάδα νιώθει “καυτή” την ανάσα των διωκτών του αφού ο Απόλλωνας Σμύρνης τον πλησίασε στον ένα βαθμό και ο τρίτος Ολυμπιακός Βόλου στους τρεις ενώ και οι άλλες ομάδες που ακολουθούν ολοένα και τον πλησιάζουν.

Το.. “μαξιλαράκι” ασφαλείας που είχε η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς χάθηκε και τώρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να παραμεινεί στην κορυφή και να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Ο μαραθώνιος της Φούτμπολ Λιγκ καλά κρατεί και πλέον το ματς μς την ομάδα της Μυτιλήνης ανήκει στο παρελθόν με το βλέμμα να είναι στραμμένο στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ματς στο οποίο επιστρέφει από τιμωρία ο Γιοβάνοβιτς ενώ και οι Γκαντιάγκα, Ρέντζας αναμένεται να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook