Οκτώ βαθμούς σε έξι ματς έχει πάρει στον δεύτερο γύρο ο Εργοτέλης

Εν αντιθέσει με την πρώτο γύρο, η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς στον δεύτερο, δεν έχει την βαθμολογική συγκομιδή που θα του έδινε με άνεση την πρωτιά στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης από την αρχή της σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ έχει δείξει μία σταθερότητα και μία σοβαρότητα που τον φέρνει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα είχε πάρει και μία απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο.

Η βαθμολογική διαφορά αυτή όμως εξανεμίστηκε και πλέον νιώθει την.. “καυτή” ανάσα των ομάδων που τον ακολουθούν.

Ο λόγος είναι οτι στον δεύτερο γύρο τα αποτελέσματα που έχει φέρει δεν είναι ανάλογα με αυτά του ξεκινήματος του πρωταθλήματος.

Για του λόγου το αληθές, ο Εργοτέλης σε έξι αγώνες που έχει δώσει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει και το ρεπό του, έχει συγκεντρώσει μόλις 8 βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Έχει επικρατήσει με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών και 2-1 του Πιερικού στο Παγκρήτιο, έχει αναδειχθεί ισόπαλος με Ηρακλή 1-1 στο “Καυτανζόγλειο” και Καλλονή 0-0 εντός έδρας ενώ έχει χάσει από την Δόξα στην Δράμα με με 1-0 και τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη με 2-1.

Στα αντίστοιχα έξι ματς του πρώτου γύρου είχε συγκεντρώσει 11 βαθμούς.

Έτσι τώρα καλείται να βρει το καλό του πρόσωπο και να μπορέσει να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι το τέλος κρατώντας και γιατί όχι αυξάνοντας την διαφορά.

Άλλωστε τώρα είναι που θα ξεκαθαρίσουν πολλά και είναι κρίμα οτι έχτιζε τόσες αγωνιστικές και μήνες να το.. απολέσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook