Με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του Εργοτέλη

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Καβάλα.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν αρκετές απουσίες για το παιχνίδι της Κυριακής καθως είτε λόγω τιμωριών είτε τραυματισμών ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν θα έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεση του.

Με την διαφορά από τους διώκτες του να έχει μειωθεί ο Εργοτέλης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και ενδεχομένως να αυξήσει και την διαφορά. Άπαντες στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα διατηρήσει τον Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απών για την αναμέτρηση της Κυριακή θα είναι ο Σεικ Γκαντιάγκα. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» θα μείνει εκτός πλάνων του Σίνισα Γκόγκιτς για το παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα που θα είναι το τρίτο διαδοχικό μετά από αυτά με Πιερικό και Καλλονή. Εκτός για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί και ο Σαρρής λόγω καρτών καθώς θα εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Στον αντίποδα ο Σερβοκύπριος κόουτς θα έχει στη διάθεση του όπως όλα δείχνουν τον Ρέντζα που ανέβασε ρυθμό. Στα θετικά και η επιστροφή του Γιοβάνοβιτς που εξέτισε την μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Από το πρόγραμμα της Πέμπτης γ απουσίαζαν οι Βερπακόσφκις και Μπουχαλάκης (είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Λεττονίας  και την Εθνική Ελπίδων αντίστοιχα). Nέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 10:30.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook