Mε 18 παίκτες και με απουσίες στην Καβάλα

Να αφήσει πίσω του την “γκέλα” με την Καλλονή και να φύγει με το διπλό από την Καβάλα θέλει ο Εργοτέλης με τους “κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και να αναχωρούν για την πόλη της Μακεδονίας. Με 18 παίκτες και με απουσίες η αποστολή του Εργοτέλη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με την Καβάλα. Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες της ομάδας δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ρέντζας αν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός έμειναν είναι και ο τραυματίας Γκατιάγκα, ο τιμωρημένος Σαρρής και ο διεθνής Μάρις Βερπακόφσκις, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός για 66 λεπτά στο εκτός έδρας 1-1 της Λετονίας με το Λιχτενστάιν.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μπουχαλάκης ο οποίος θα βρει την αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη. Ο Μπουχαλάκης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Νέων με την Εσθονία στο Άργος.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Πλουσής, Χρυσοφάκης, Ζάχορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook