Με απουσίες αλλά με πίστη ότι θα μείνει… Καβάλα στην κορυφή

Στον Εργοτέλη υπάρχει πίστη πως παρά τις σημαντικές απουσίες η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να φύγει με το τρίποντο από την Μακεδονία στην σημερινή αναμέτρηση με την Καβάλα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την χθεσινή νίκη του Απόλλωνα επί του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη ο Εργοτέλης θέλει μόνο νίκη στην σημερινή αναμέτρηση για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα δυστυχώς δεν απουσιάζουν για τον Εργοτέλη που πάει στην Καβάλα με αρκετές ελλείψεις. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ρέντζας, ο τραυματίας Γκατιάγκα, ο τιμωρημένος Σαρρής και ο διεθνής Μάρις Βερπακόφσκις, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός για 66 λεπτά στο εκτός έδρας 1-1 της Λετονίας με το Λιχτενστάιν.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μπουχαλάκης. Ο νεαρός παίκτης του Εργοτέλη αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό της Εθνικής Νέων με την Εσθονία στο Άργος την Παρασκευή και ενδεχομένως να μην βρίσκεται στην 11αδα που θα παρατάξει ο Γκόγκιτς στην σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κανδηλάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Πλουσής, Χρυσοφάκης, Ζάχορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook