Και τώρα κυνηγάει…

Μετά την τρίτη σερί ισοπαλία του ο Εργοτέλης έπεσε από την πρώτη θέση της Φούτμπολ Λιγκ και πλέον δεν τον κυνηγάνε αλλά κυνηγάει…

Η νέα ισοπαλία του Εργοτέλη, τρίτη σερί στο πρωτάθλημα με 0-0 στην Καβάλα αυτήν την φορά, ήταν αρκετή για να… “γκρεμίσει” τον Εργοτέλη από την κορυφή και πλέον για να επανέλθει εκεί ελπίζει σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα Σμ.

Οι “κιτρινόμαυροι” για ένα ακόμα ματς δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ στον δεύτερο γύρο δεν έχουν ακόμα πάρει “διπλό”.

Το μυαλό πλέον όλων είναι στο ματς της προσεχούς Τετάρτης με τον Βύζαντα Μεγάρων στο “Παγκρήτιο” με την νίκη να είναι “εκ των ων ουκ άνευ”.

Άλλωστε το είπε ξεκάθαρα και μετά το ματς με την Καβάλα ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνισα Γκόγκιτς:

“Συνεχίζουμε γιατί υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Χρειάζεται να βρούμε λύσεις στο εύκολο γκολ, στα παιχνίδια που απομένουν”, ανέφερε.

Και έτσι είναι αφού σε κάτι λιγότερο από μία βδομάδρα δίνει ακόμα δύο ματς αφού μετά το ματς με τον Βύζαντα ακολουθεί την Κυριακή 31/03 η αναμέτρηση στην Άμφισσα με τον Φωκικό.

Αναμένονται πάντως αλλάγες και επιστροφές αφού να θυμίσουμε οτι κόντρα στην Καβάλα δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ρέντζας και Γκαντιάγκα, ο τιμωρημένος Σαρρής και ο Βερπακόφσκις, ο οποίος την Παρασκευή αγωνίστηκε με την Εθνική Λετονίας στο Λιχτενστάιν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook