Oλοκληρώνει την προετοιμασία του ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες

Μετά από τρεις συνεχόμενος ισοπαλίες ο Εργοτέλης ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Βύζαντα Μεγάρων με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους

Η ισοπαλία στην Καβάλα έχει ρίξει τον Εργοτέλη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Ηρακλή, Καλλονή και Καβάλα θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα σε ένα αντίπαλο που μάχεται για την σωτηρία του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Εργοτέλη με τους “κιτρινόμαυρους” να καλούνται να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό και να πάρουν το τρίποντο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα μια αγωνιστική για τον Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Γκατντιάγκα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα είναι στην διάθεση του Σερβοκύπριου τεχνικού όπως και οι Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο και Τζανακάκης που είναι τιμωρημένοι. Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Σαρρή που εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές όπως και αυτή του Ρέντζα, που επανέρχεται από τον τραυματισμό του αλλά και του Βερπακόφσκις που απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Με προπόνηση που θα αρχίσει σήμερα στις 15.30 ολοκληρώνεται η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης (27/03/13) με τον Βύζαντα Μεγάρων στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook