Μέσα ο Ρέντζας, εκτός ο Γκαντιάγκα

Ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του ο Εργοτέλης για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Βύζαντα στο Παγκρητιο και ο Σίνισα Γκόγκιτς ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Εργοτέλη για τον αυριανό αγώνα (15.00) με τον Βύζαντα στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 30η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, και αν δεν κερδίσει ο Απόλλωνας Σμ. την Καλλονή να επιστρέψει στην κορυφή.

Η μίνι προετοιμασία της Κρητικής ομάδας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και ο Σίνισα Γκόγκιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχει κανονικά ο Ρέντζας, όπως αναμενόταν, ενώ εκτός έμεινε και πάλι ο Γκαντιάγκα που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στην διάθεση του Σερβοκύπριου τεχνικού δεν είναι και οι Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο και Τζανακάκης που είναι τιμωρημένοι.

Αντίθετα επέστρεψε ο Σαρρής,  που εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές, όπως και ο Βερπακόφσκις που απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λετονίας.

  • Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Κοτσώνης, Ρέντζας, Σαρρής, Άλα, Μπουχαλάκης, Χαντί, Λαμπίν, Γεωργίου, Δωματάς, Πλουσής, Χρυσοφάκης, Βερπακόφσκις, Ζάχορα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook