Nίκη και μόνο νίκη θέλει σήμερα ο Εργοτέλης

Που υποδέχεται στις 15.00 (live – Athletic Radio 104,2) τον Βύζαντα στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 30η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Να επιστρέψει στα τρίποντα μετά από τρεις σερί ισοπαλίες θα επιδιώξει σήμερα στις 15.00 ο Εργοτέλης στο ματς με τον Βύζαντα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να ξανά ανέβουν στην κορυφή μετά τα συνεχόμενα “Χ” των περασμένων αγωνιστικών.

Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης αλλά και ο τραυματίας Γκαντιάγκα. Την τελευταία στιγμή τραυματίστηκαν και οι Δωματάς, Ευαγγέλου και Μπρούνο με μόνο τον πρώτο να είναι στην αποστολή.

Στα ευχάριστα είναι οι επιστροφές των Σαρρή, Ρέντζα και Βερπακόφσκις.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, τερματοφύλακα τον Αθανασίου, δεξιά τον Ρέντζα και αριστερά τον Πλουσή, τους Πίτσο και Σαρρή στόπερ. Στα χαφ τους Κοζορώνη, Ουέλιγκτον, Μπουχαλάκη και στην επίθεση τους Χαντί, Βερπακόφσκις αλλά και έναν εκ των Λαμπίν ή Ζαχόρα.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook