Σαρρής: «Ο Εργοτέλης δεν σκύβει το κεφάλι»

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε ο στόπερ του Εργοτέλη μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λάρισα. «Αν κερδίσουμε, τότε θα πάρουμε 6 βαθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο 24χρονος στόπερ.

«Το κάθε παιχνίδι είναι ίδιο γιατί πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και αν την κερδίσουμε είναι σαν να παίρνουμε 6 βαθμούς. Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ περίεργο σημείο και χρειάζεται να κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι προκειμένου να παραμείνουμε ψηλά» ήταν τα λόγια του Γιώργου Σαρρή αναφερόμενος στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής στην εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι»

Για τα τελευταία αποτελέσματα: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα κάνει «κοιλιά» απλά είναι ότι προερχόμαστε από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Έχουν πλησιάσει αρκετά οι άλλες ομάδες και έτσι όπως πάνε τα πράγματα, η άνοδο θα κρίνει στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το ότι βρίσκεται στην δεύτερη θέση: «Είχαμε δώρα από κάποια αποτελέσματα άλλων ομάδων και τα δώσαμε πίσω. Το καλό είναι ότι έχουμε κάποια ντέρμπι και ή τα κερδίζουμε και ξεφεύγουμε ή δεν τα παίρνουμε και γίνεται χαμός μετά».

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος: «Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη δεν είχαμε κάνει πρωταθλητισμό και αυτό ήταν κάτι καινούργιο για εμάς. Δείξαμε ότι δεν έχουμε αγχωθεί, ήμασταν για καιρό στην πρώτη θέση και απλά ήρθαν κάποια στραβά αποτελέσματα. Το θέμα είναι να κερδίσουμε την Λάρισα και μετά θα φτιάξουν όλα ξανά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα που χρειάζεται να πάρουμε τα παιχνίδια γιατί στην συνέχεια αντιμετωπίζουμε κάποιες ομάδες όπως η Επανωμή και ο Θρασύβουλος που θα τις αντιμετωπίσουμε στο Παγκρήτιο».

Για την αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη: «Στο ποδόσφαιρο το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέχει μια ομάδα είναι η άμυνα. Όταν προσέχουμε την άμυνα μας, τότε αποκτούμε και προβάδισμα για τη νίκη. Δείτε την φετινή πορεία του Εργοτέλη και το τι έχουμε κατακτήσει μέσα από την προσπάθεια που κάναμε στην άμυνα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι και κοιτάζουμε μπροστά. Ακολουθούν 5 παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα. Για παράδειγμα, αντιμετωπίζουμε την Λάρισα που αν την κερδίσουμε τότε ξεφεύγουμε από αυτήν. Μετά αντιμετωπίζουμε την Καλλιθέα και τον Πανσερραϊκό και ξεφεύγουμε πολύ από τους υπόλοιπους».

Για την παρουσία πολλών ομάδων στην κορυφή: «Όλοι βρίσκονται κοντά. Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε πέσει στην δεύτερη θέση, πήγαμε ξανά στην πρώτη και τώρα είμαστε ξανά στην δεύτερη. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η δική μας ομάδα και πως θα πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: «Στον πρώτο γύρο θα έλεγα ότι η καλύτερη ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει ήταν η Νίκη Βόλου. Όμως, στον δεύτερο γύρο θα έλεγα ότι οι καλύτερες ομάδες και οι πιο ποιοτικές είναι ο Παναιτωλικός και η Νίκη Βόλου».

Για τον εαυτό του: «Μπορώ να περιμένω και το καλοκαίρι. Το πρώτο θέμα που κοιτάζω είναι πως θα ανέβει ο Εργοτέλης και στην συνέχεια το τι θα κάνω εγώ. Αυτήν την στιγμή δεν με νοιάζει τίποτα

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΟΦΗ. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλο πάθος και ο κόσμος ήταν φανταστικός. Τι να λέμε; Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή και ο ΟΦΗ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μεγάλη ομάδα και ότι αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook