Μπαίνει αποφασισμένος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Ο Εργοτέλης προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Λάρισα, με τον Σίνισα Γκόγκιτς να προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του ότι δεν χρειάζεται πανικός μετά την ήττα από τον Φωκικό.

Αποφασισμένος και όχι… πανικοβλημένος θέλει να μπει ο Εργοτέλης στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης προετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα με την Λάρισα την προσεχή Κυριακή στο Παγκρήτιο, με τον Σίνισα Γκόγκιτς να προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους παίκτες του ότι δεν χρειάζεται πανικός μετά την ήττα από τον Φωκικό και την πτώση από την κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ.

Στόχος του Εργοτέλη είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς τις προσεχείς πέντε αγωνιστικές ώστε να μπει από την θέση του οδηγού στην τελική ευθεία του φετινού μαραθωνίου.

Χθες, συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις το πρόγραμμα των “κιτρινόμαυρων”. Το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Το απόγευμα το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Πλουσής.

Η σημερινή προπόνηση θα αρχίσει στις 10.30.

Στον αγώνα με την Λάρισα επιστρέφουν οι Σαρρής και Λαμπίν ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πίτσος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γκαντιάγκα.

Σήμερα εξάλλου στην 13.00 ο προπονητής του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «LATO».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook