Μεσσαριτάκης: “Θέλουμε κοντά μας κάθε Ηρακλειώτη φίλαθλο”

Το μέλος της Δ.Ε. του Εργοτέλη Σταύρος Μεσσαριτάκης έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου ώστε να δώσει βροντερό παρόν στο μεγάλο ντέρμπι με την Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή.

“Φέτος κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και ενδεχομένως λίγοι την περίμεναν. Δίνουμε την ευκαιρία σε παιδιά Που ξεκίνησαν από το Μαρτινένγκο να παίζουν στην F.L. και να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.Πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον προπονητή μας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει” είπε αρχικά ο Σταύρος Μεσσαριτάκης.

Στην συνέχεια έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει βροντερό παρόν στο Παγκρήτιο Στάδιο τονίζοντας ότι “είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας.Ήρθε η ώρα για τον κάθε Εργοτελίτη και τον Ηρακλειώτη φίλαθλο να στηρίξει την προσπάθεια. Θυμάμαι το μπαράζ στην Μυτιλήνη την δεκαετία του ’80 και το μπαράζ στην Θεσσαλονίκη. Μου έχει μείνει στο μυαλό αυτή η θέρμη με την οποία αντιμετώπισε τον Εργοτέλη ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου.Αυτά τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία με αυτά που έρχονται. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Η διοίκηση του Εργοτέλη προετοιμάζει την επόμενη μέρα και σε αυτήν την επόμενη μέρα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα και είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.Αν το κερδίσουμε θα ξεπεράσουμε την ψυχολογική επιβάρυνση και θα αποδείξουμε ότι είμαστε άξια στην κορυφή.Καλώ όλο τον Ηρακλειώτικο κόσμο για να έρθει στο γήπεδο και στηρίξει τη νέα προσπάθεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook