Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στις νίκες

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Λάρισα και άπαντες στην ομάδα προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς ώστε η ομάδα κόντρα στους “βυσσινί” να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το θετικό για τον Σίνισα Γκόγκιτς είναι πως μετά απο καιρό δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πλουσήςέχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Επίσης ο Σερβοκύπριος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Λαμπίν και Σαρρή που εξέτισαν την τιμωρία τους στην αναμέτρηση της Άμφισσας. Η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη για τους “κιτρινόμαυρους” ώστε η ομάδα να παραμείνει κοντά στην κορυφή αλλά και να επικρατήσει ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (07/04/13) με τη Λάρισα στο Παγκρήτιο Στάδιο (16.30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook