Έχασε με το τσουβάλι ο Εργοτέλης που έμεινε στο 0-0 με την Λάρισα

Ο Εργοτέλης πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία μένοντας στο 0-0 με την Λάρισα και πλέον χάνει έδαφος για την μάχη της απευθείας ανόδου.

Xωρίς τις πολλές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο, ωστόσο ο Εργοτέλης θα μπορούσε να νιώθει μάλλον αδικημένος στο σκορ και αυτό γιατί δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση ενώ στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ίδιος θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 18΄ για τον Εργοτέλη όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπίν, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 27΄ με τον ίδιο τρόπο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λαμπίν, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 33΄ήρθε η μεγαλύτερη φάση για τους κιτρινόμαυρους όταν μετά από σέντρα του Τζανακάκη, ο Σερεμέτ έχασε την μπάλα ο Δωματάς έστειλε την μπάλα με ψαλίδι άουτ.

Στο 39΄ ο Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σκόνδρα, ωστόσο ο Ανδρονικίδης έδειξε να συνεχιστή στο παιχνίδι.

Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ όταν οι παίκτες του Εργοτέλη άλλαξαν ωραία την μπάλα , ο Μπουχαλάκης όμως στο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να ασκεί πίεση και στην επανάληψη και στο 56΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Ρομάνο σταμάτησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Λαμπίν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο 60΄η Λάρισα έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Πότσι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το μονότερμα και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 67΄ η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα ο  Ρομάνο εξ επαφής πλασάρε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σερεμετ.

Ο Εργοτέλης λίγο έλειψε να πληρώσει την ανικανότητα του για ένα γκολ όταν στο 68΄ η Λάρισα είχε καλή στιγμή όταν ο Αθανασίου απομάκρυνε το σουτ του Κρητικού.

Στο 79΄ η Κρητική ομάδα είχε νέα πολύ καλή στιγμή όταν ο Ρομάνο με πολύ ωραία ενέργεια βγήκε “φάτσα” με τον Σερεμέτ όμως πλάσαρε πάνω του.

Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 92 για τον Εργοτέλη με  τον Ρομάνο εντός περιοχής να μην προλαβαίνει να πλασάρει προ του Σέρεμετ.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης (77’ Πλουσής), Δωματάς (72’ Μπρούνο), Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Λαμπίν (65’ Ζάχορα).

Λάρισα (Τ. Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πότσι, Πόνσε (60’ Τσιάρας), Τσίγκας (72’ Κρητικός Στέλιος), Κρητικός Τάσος, Μπλέντι (92’ Καρανίκας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook