Με στόχο να σπάσει την γκίνια και το αρνητικό σερί εκτός έδρας

Ο Εργοτέλης φιλοξενείται σήμερα (16.00 – live / Athletic Radio 104,2) από την Καλλιθέα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες αλλά και να πάρει το διπλό που του λείπει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Με μοναδικό στόχο την νίκη θα παραταχθεί ο Εργοτέλης σήμερα στο “Ελ Πάσο” για να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα για την 33η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ (16.00 – live / Athletic Radio 104,2) .

Οι “κιτρινόμαυροι” αγνοούν την νίκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και προέρχονται από δύο ματς χωρίς νίκη ( ήττα με Φωκικό και ισοπαλία με την Λάρισα).

Η νίκη αυτή θα του επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά της απ΄ευθείας ανόδου αφού έχει πλέον υποχωρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ζαχόρα έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός τραβήγματος που υπέστη ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Πίτσος.

  • Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Λεονάρντο, Ουέλινγκτον, Ρέντζας, Κοζορώνης, Σαρρής, Πίτσος, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Χαντί, Γκαντιάγκα, Λαμπίν, Βερπακόφσκις, Πλουσής.

Ένα πιθανό σχήμα από τον Σίνισα Γκόγκιτς φέρνει τον Αθανασίου κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Τζανακάκη, Σαρρή, Γιοβάνοβιτς και Πίτσο. Στα χαφ τους Μπουχαλάκη, Γκαντιάγκα, πιο μπροστά τον Ρομάνο , αριστερά τον Λαμπίν ή τον Πλουσή, δεξιά τον Χαντί ή τον Λεονάρντο και στην κορυφή της επίθεσης τον Βερπακόφσκις.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πατρινός ρέφερι κ. Μπόρτζαρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook