Κατσικογιάννης: “Περιμέναμε καλύτερο και όχι τόσο αγχωμένο τον Εργοτέλη”

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την χθεσινή αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Εργοτέλη, τόνισε πως περίμενε πολύ καλύτερη την ομάδα του Ηρακλείου και εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι “κιτρινόμαυροι” θα είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κατσικογιάννης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με τον Νίκο Μαρκάκη 

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη…

Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Εργοτέλη. Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με ένα καλό προπονητή που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στον Ολυμπιακο. Γνωρίζαμε από πριν πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα από την Β΄ Εθνική. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και με τις αλλαγές που έγιναν ο Εργοτέλης ήταν καλός. Κατάφερε να ισοφαρίσει και ίσως σταθήκαμε και λίγο τυχεροί που καταφέραμε να πετύχουμε κατευθείαν γκολ μετά από αυτό του Εργοτέλη και να κρατήσουμε το σκορ.

Για το τί έκρινε την αναμέτρηση…

Πιστευω η θέληση των παικτών. Παρόλο που το ήθελε το παιχνίδι πιο πολύ ο Εργοτέλης εμείς παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Δεν είχαμε και άγχος και το δείξαμε στο αγωνιστικό χώρο. Ο Εργοτέλης ήταν πολύ αγχωμένος και το εκμεταλλευτήκαμε.

Για το πως περίμενε ο ίδιος τον Εργοτέλη…

Σίγουρα τον περιμέναμε πάρα πολύ καλύτερο. Είναι μια ομάδα που βάζει την μπάλα κάτω. Χθες έπαιξε με μακρινές μπαλιές και ήταν εύκολες για τους αμυντικούς μας. Είχε πολύ άγχος ο Εργοτέλης χθες και φάνηκε.

Για την μάχη της ανόδου…

Βλέπουμε πως γίνεται ένας χαμός. Υπάρχουν 6-7 ομάδες που πάνε για απευθείας. Νομίζω πως ο Απόλλων έχει ανεβεί. Θεωρώ πως ο Εργοτέλης αν και έχασε έδαφος θα πάρει το 2ο εισιτήριο  Από εκεί και πέρα νομίζω πως το τρίτο θα το πάρει μια εκ των δύο ομάδων του Βόλου. Ο Εργοτέλης έχει ακόμα 9 παιχνίδια και να ανατρέψει την κατάσταση. Είναι κακό πως υπάρχουν πολύ μικροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα οι οποίοι είναι άπειροι. Πιστεύω πάντως πως η ομάδα θα ανέβει και εύχομαι να το πετύχει. 

Για το τι θα μετρήσει περισσότερο για την μάχη της ανόδου…

Πάθος θέληση και ψυχή. Όποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι θα παίρνει και τους  βαθμούς.

Για τις αδιάφορες ομάδες που υπάρχουν και κατά πόσον θα επηρεάσει αυτό το πρωτάθλημα…

Μπορεί να είναι και καλό και κακό αυτό. Εμείς σαν Καλλιθέα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θα χαριστούμε σε κανένα. Εχουμε ακόμα ελπίδες για πλέι-οφ και θα το κυνηγήσουμε όσο έχουμε ακόμα ελπίδες. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα στην αρχή. Είχαμε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που φτιάχτηκε στα τελευταια ματς και μας επηρέασε. Υπήρχαν και οι πολλές αλλαγές προπονητή.

Για τον ίδιο…

Είμαι ευχαριστημένος από την Καλλιθέα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Όλη η διοίκηση και ο πρόεδρος είναι κύριοι απέναντι μας. Είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και είναι κρίμα που έχουμε μείνει πίσω.

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook