Να ξεχάσει το κακό ξεκίνημα στον 2ο γύρο και για νέα αρχή με Πανσερραϊκό

Στον Εργοτέλη θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανσερραικό όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Μετά την ήττα στο Ελ Πάσο η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον Εργοτέλη καθώς οι “κιτρινόμαυροι” μετά το κακό ξεκίνημα τους στον δεύτερο γύρο έχουν βρεθεί πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου και συγκατοικούν με τη Νίκη Βόλου στους 54 βαθμούς.

Πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανσερραικό όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον Εργοτέλη που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών αλλά και να παραμείνει μέσα στην πρώτη τριάδα.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Σίνισα Γκόγκιτς σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μίλησε στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τους πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να αφήσουν πίσω το κακό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης  θεραπεία έκανε ο Ουέλινγκτον, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς ακολούθησε ο Ζαχόρα για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό,

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας (15/04/13) με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο (16.00) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook