Αποκλειστικό! Θέμα Γκόγκιτς στον Εργοτέλη!

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 και ο Νίκος Μαρκάκης, η ήττα από την Καλλιθέα δημιούργησε θέμα Γκόγκιτς και ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανσερραϊκό δεν αποκλείεται να τον φέρει και στην πόρτα της εξόδου!

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει “σύννεφα” πάνω από την παρουσία του Σίνισα Γκόγκιτς που δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα Γκόγκιτς είναι και θέμα… Δημήτρη Παπουτσάκη που παραμένει μεγαλομέτοχος στον Εργοτέλη αν και δεν βρίσκεται στην διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, υπενθυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη βρέθηκε την Τετάρτη στο “Ελ Πάσο” παρακολουθώντας το παιχνίδι με την Καλλιθέα όπου μετά το τέλος του δεν έκρυβε την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον τίθεται θέμα προπονητή στον Εργοτέλη και πολλά – αν όχι όλα – θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook