Γεωργαμλής: “Θα είναι μέσα στην πρώτη τριάδα ο Εργοτέλης”

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Εργοτέλη, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι “κιτρινόμαυροι” θα πάρουν την άνοδο, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στον Athetic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή

Για τη νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη…

Πραγματικά κάναμε μια δίκαιη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ καλύτεροι από τον Εργοτέλη θα έλεγα. Τον περιμέναμε πιο δυνατό. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο.  Ο Εργοτέλης θα έλεγα πως δίκαια ισοφάρισε. Είχε μια πίεση από την αρχή της επανάληψης. Εμείς ευτυχήσαμε κατευθείαν μετά το γκολ του να πάρουμε ξανά το προβάδισμα και τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν  μία-δύο περιπτώσεις πέναλτι και όπως είδα και στο βίντεο θα μπορούσαν να μας είχαν δοθεί. Η δυναμικότητα και η ικανότητα του Εργοτέλη δεν ήταν αυτή που είδαμε στο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είναι μία ομάδα μέσα στην πρώτη τριάδα.

Για την κοιλιά που έχει κάνει ο Εργοτέλης στα τελευταία παιχνίδια…

Μπορεί να είναι φυσιολογική αυτή η κοιλιά αλλά είναι κακό που γίνεται τώρα. Δυσκολεύουν τα πράγματα όσο φτάνουμε στο τέλος και δύσκολα αναπληρώνονται βαθμοί στην φάση που βρισκόμαστε.Πιστεύω οι άνθρωποι του Εργοτέλη και ο προπονητής ξέρουνε την πρέπει να κάνουνε. Θα βρει τον τρόπο νομίζω για να ανέβει ο Εργοτέλης. Είναι μια συμπαθέστατη ομάδα και πιστεύω αρκετός κόσμος θα ήθελε να δει μία ακόμα ομάδα από την Κρήτη στην Superleague.

Αν θα ήθελε να κάνει κάποια προγνωστικά για την άνοδο…

Από τις ομάδες που έχω αντιμετωπίσει εγώ όσα είμαι στην ομάδα αλλά και που έχω δει νομίζω πως ο Απόλλων είναι μια καλή και σταθερή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι. Από εκεί και πέρα μου αρέσει ο Εργοτέλης έχω δει αρκετά παιχνίδια του και νομίζω πως θα είναι στην τριάδα. Με εμάς δεν ήταν καθόλου καλός αλλά θεωρώ πως ανέβει. Εμένα μου άρεσε η Λάρισα και η Νίκη Βόλου. Όλες οι άλλες ομάδες δεν που έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο. Παίξαμε και με τον Ολυμπιακό Βόλου  από τον οποίο και χάσαμε αλλά δεν με ενθουσίασε.

Για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ατρομητου…

Πέρασα υπέροχα ποδοσφαιρικό χρόνια στο Ηράκλειο. Ήμουν 7,5 χρόνια στον Παναθηναικο, στην ΑΕΚ που όλοι ξέρουν τα συναισθήματα μου για αυτή την ομάδα, όμως ο κόσμος με θυμάται. Πέρασε υπέροχα στο Ηράκλειο και θα ήταν ίσως το μόνο μέρος που θα μπορούσα να μείνω μακριά από την Αθήνα. Για το παιχνίδι τώρα νομίζω είναι ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος έχει καλούς  παίκτες και ο ΟΦΗ πρέπει να ξεπεράσει τον ευατό του. Νομίζω πως μόνο με νίκη σώζεται η ομάδα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα  Σε τέτοια παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο η αποφασιστικότητα και η θέληση. Ο ΟΦΗ το θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι και μπορεί να το πάρει. θα βοηθήσει και ο κόσμος . Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου και η ομάδα να παραμείνει στην Superleague. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook